211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Η Δέσποινα Βανδή διασκέδασε με Πανταζή – Κοκκίνου

βανδη πανταζης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο όπου ερμηνεύει με τον Πανταζή μεγάλη επιτυχία!

Δύο ακριβώς μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων έκλεισαν αισίως στην πίστα του «Romeo Club», ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί τον προηγούμενο χειμώνα σε άλλη πίστα με τρομερή επιτυχία, δε θα μπορούσαν να μην συνεχίσουν την επιτυχημένη αυτή συνεργασία.

Το «Romeo Club» έχει γίνει το νέο σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, προσελκύοντας όχι μόνο τους κατοίκους της πόλης, αλλά και επισκέπτες που ψάχνουν ποιοτική διασκέδαση. Η επιτυχία του σχήματος ενισχύει τη φήμη του μαγαζιού ως κορυφαίου προορισμού για όσους αγαπούν τη ζωντανή μουσική και την ελληνική διασκέδαση!

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το επιτυχημένο στέκι της παραλιακής φέρνει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που επώνυμες παρουσίες δίνουν το παρών. Πρόσφατα, με το σχήμα διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον οικοδεσπότη, το κλασικό και αγαπημένο ντουέτο «Μη μιλάς».

Τους δύο καλλιτέχνες έχουμε δει στο παρελθόν σε συνεργασία επί σκηνής και όπως όλα δείχνουν η χημεία τους παραμένει ακαταμάχητη. Το κοινό τους ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό, χειροκροτώντας θερμά τη μικρή αυτή συνύπαρξή τους που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Romeo Club: Η Δέσποινα Βανδή διασκέδασε με Πανταζή – Κοκκίνου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024