211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Αυλαία για Θοδωρή Φέρρη – Πότε είναι οι τελευταίες εμφανίσεις;

Romeo Club Θοδωρής Φέρρης εμφανίσεις 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα θα κάνει μια μικρή παύση για τον Αύγουστο. 

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο τραγουδιστής που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, προκαλεί το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Romeo Club. Η συνεργασία του με το διάσημο νυχτερινό κέντρο έχει γίνει σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με το κοινό να συρρέει κάθε εβδομάδα για να απολαύσει τις μοναδικές ερμηνείες του.

Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό κάθε βραδιά. Ωστόσο, η στιγμή για τον Θοδωρή Φέρρη να πει “αντίο”, έστω και προσωρινά, πλησιάζει.

Μέσα από μια ανάρτηση στα social media, το Romeo Club ανακοίνωσε τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του Θοδωρή Φέρρη, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022. Έπειτα από αυτές τις βραδιές, ακολουθεί μια μικρή παύση, καθώς ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται για μια νέα πρεμιέρα.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται ο Θοδωρής Φέρρης να επιστρέψει στο αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί ανανεωμένος και έτοιμος να συνεχίσει την αγαπημένη του παράσταση. Η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό, που σύντομα θα αναπολήσει τις στιγμές γεμάτες μουσική και χορό στον χώρο του Romeo Club.

Έτσι, παρότι η αυλαία για τον Θοδωρή Φέρρη ίσως πέσει προσωρινά, η υπόσχεση για επιστροφή φέρνει ανυπομονησία και αγωνία. Όλοι περιμένουν τη νέα αρχή που θα φέρει μαζί της τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στη σκηνή του Romeo Club.

Romeo Club: Αυλαία για Θοδωρή Φέρρη – Πότε είναι οι τελευταίες εμφανίσεις;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024