211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ανοιχτό Χριστούγεννα και Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Romeo Club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Romeo Club: Με δύο special shows που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Νικηφόρος και Νίνο φέτος ένωσαν τις φωνές και τα ταλέντα τους τους και μας παρουσίασαν μία πολύ ιδιαίτερη σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο χώρο του Romeo Club, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, μαζί με τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιού, που ολοκλήρωναν το πρόγραμμα, έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, μετά από ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα για ξεκούραση.

Οι δύο καλλιτέχνες, πλέον ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, επέστρεψαν στη διασκέδαση της Αθήνας την Πέμπτη και όπως ήταν αναμενόμενο στο νυχτερινό κέντρο προκλήθηκε το αδιαχώρητο. Όσα είδαμε μέσα στους έξι μήνες εμφανίσεών τους κάθε Πέμπτη και Σάββατο θα μείνουν αξέχαστα.

Τώρα, λίγες εβδομάδες μετά το φινάλε, το νυχτερινό κέντρο έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις ότι θα ανοίξει τις πόρτες του για δύο εορταστικές βραδιές τα Χριστούγεννα και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι για ακόμα μια φορά, τις γιορτές, το νυχτερινό κέντρο θα αφήσει το στίγμα του στην Αθήνα. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μοναδικό ιβέντ στην πόλη!

Ανοιχτό Χριστούγεννα και Παραμονή Πρωτοχρονιάς

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024