211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμα

Romeo Club 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νυχτερινό κέντρο έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν του. 

Το Romeo Club επέστρεψε στο προσκήνιο, φέρνοντας μαζί του τη μαγεία της διασκέδασης στην καρδιά της Αθήνας. Νικηφόρος και Νίνο, οι ‘αρχιτέκτονες’ της ανατρεπτικής διασκέδασης, μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο ονειρεμένο, γεμάτο έκπληξη και διασκέδαση.

Οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιού, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, 20 Απριλίου, και έκτοτε χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Από τις βραδιές της περασμένης εβδομάδας  δεν έλειψαν και επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το μοναδικό τους πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτές και ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος βρέθηκε εκεί με τη σύντροφό του, ενώ ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, ο καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η νέα σειρά εμφανίσεων του νυχτερινού κέντρου μπορεί να μετρά μόλις λίγες μέρες παρουσίας αλλά έχει κάνει μια δυναμική αρχή που προμηνύει και μια εξίσου δυναμική συνέχεια της σεζόν.

Romeo Club: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμα

Romeo Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024