211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρία Ελληνίδου: «Παρασκευή ξεκινάμε… ε ρε τι έχει να γίνει»

Ρία Ελληνίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα στο Vogue Club Athens.

Η Ρία Ελληνίδου έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες σεζόν, κυρίως, με το ταλέντο της στην πίστα. Οι τελευταίες της εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη ξεχώρισαν και έδειξαν τη δυναμική που έκρυβε μέσα της η τραγουδίστρια αλλά και την ικανότητά της να συνοδεύει στην πίστα τόσο μεγάλα ονόματα.

Και φυσικά, ύστερα από αυτή την επιτυχημένη σεζόν, η συνέχεια μόνο ανοδική θα ήταν. Τώρα, η τραγουδίστρια συνεχίζει στην ίδια πίστα, η οποία ανοίγειε ανανεωμένη τις πόρτες της σήμερα με το όνομα Vogue Club Athens, και έχοντας στο πλευρό της τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη.

Οι δύο καλλιτέχνες, από σήμερα, και  κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα φέρνουν την απόλυτη διασκέδαση στην πόλη της Αθήνας και αναμφίβολα θα αποτελέσουν ένα από τα πιο hot δίδυμα στην πόλη της Αθήνας αυτή τη σεζόν.

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη αυτή πρεμιέρα, η Ρία Ελληνίδου έκανε μια ανάρτηση στην οποία φαίνεται ο παρτενέρ της στην πίστα, Πέτρος Ιακωβίδης, και έγραψε: «Παρασκευή ξεκινάμε… ε ρε τι έχει να γίνει», δείχνοντας έτσι τον τεράστιο ενθουσιασμό της για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, που, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτοξεύσει τις μετοχές της.

Ρία Ελληνίδου: «Παρασκευή ξεκινάμε… ε ρε τι έχει να γίνει»

Ρία Ελληνίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024