211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρακομελάδικο Το Μέλι | Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια

Ρακομελάδικο Το Μέλι | Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To πιο «γλυκό» μαγαζί της πόλης 

Τα τελευταία χρόνια, τα Άνω Πατήσια είναι ένας από τα βασικούς προορισμούς των Αθηναίων, με το Ρακομελάδικο το Μέλι να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα hot spots της πόλης. Στο χώρο που στεγάζεται στα Άνω Πατήσια (Λασκαράτου 1), από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μπορείς να δοκιμάσεις ένα από τα μοναδικά πιάτα σε συνδυασμό με το ρόφημα ή το ποτό της αρεσκείας σου.
Επιλέξε την χοιρινή τηγανιά ή την ποικιλία κρεατικών σε συνδυασμό με την ψημένη ρακί, η οποία βασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή της Αμοργού, και δεν θα χάσεις!

 

Παράλληλα, καθημερινά διοργανώνεται κι ένα διαφορετικό πάρτυ με πολύ κέφι και μεράκι, καθώς, πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων είναι να περνούν οι θαμώνες, πάνω από όλα, καλά και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας σου μαζί τους. Φροντίζουν να διασκεδάζεις κάθε Δευτέρα βράδυ με live ελληνική μουσική, αλλά και κάθε Τετάρτη με το απόλυτο πάρτι για τους “Survivors” της εβδομάδας! Οι δύο “δυσκολότερες” μέρες της εβδομάδας παίρνουν άλλο νόημα στο Μέλι, καθιστώντας τες τις πλέον αγαπημένες.

Live Δευτέρες στο Ρακομελάδικο Το Μέλι – Άνω Πατήσια

Live Δευτέρες στο Μέλι 26-2-2018

Οι Live Δευτέρες  ξεκινούν την εβδομάδα με τον πιο δυνατό τρόπο. Κάθε Δευτέρα στα Άνω Πατήσια μας κρατούν συντροφιά ο Απόστολος Μελής και ο Σπύρος Γιαννιώτης με τους μουσικούς τους και τραγούδια από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο. Φυσικά δεν παραλείπονται και οι guests εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ρακομελάδικο Το Μέλι - Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια

*Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου μαζί σας θα είναι ο Απόστολος Μελής με την Ιωάννα Κορδά και οι μουσικοί Αλέξης Κιτσώνης και Σάκης Φράγκος.

Ελληνικές Τετάρτες στο Ρακομελάδικο Το Μέλι – Άνω Πατήσια

Ελληνικές Τετάρτες 28-2-2018 - Πάρτυ Ασυλίας

Οι Ελληνικές Τετάρτες φέρνουν το πιο ξεσηκωτικό “Πάρτυ Ασυλίας” για τους survivors της εβδομάδας. Αγαπημένες ελληνικές μουσικές του χθες και του σήμερα ανεβάζουν το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024