211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α: Λαμπερή πρεμιέρα με Μαρινέλλα, Παπαρίζου, Μακεδόνα

Πύλη Α Μαρινελλα Παπαριζου Μακεδονας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη 

Το βράδυ της Παρασκευής, η Πύλη Α άνοιξε και πάλι τις πόρτες της ύστερα από λίγες μόλις μέρες απουσίας από τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Ύστερα από την Πάολα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Δήμο Αναστασιάδη, τη σκυτάλη έρχεται να πάρει μια πολύ δυναμικά συνεργασία. Μαρινέλλα, Έλενα Παπαρίζου και Κώστας Μακεδόνας έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού και ξεσήκωσαν το κοινό της πόλης.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μαζί με τους τρεις καλλιτέχνες το πρόγραμμα ολοκληρώνουν η Ήβη Αδάμου και οι αδερφοί Τσαχουρίδη. Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν μια πρώτη βραδιά που έκλεψε τις εντυπώσεις και έμεινε ανεξίτηλη στο κοινό. Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων το σχήμα θα είναι στην Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων, θα κατηφορίσουν στην Αθήνα, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιο θα είναι το νυχτερινό κέντρο που θα τους φιλοξενήσει. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την λαμπερή πρεμιέρα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα. Κάθε εβδομάδα θα είναι κοντά μας με το πιο δυναμικό πρόγραμμα.

Πύλη Α: Λαμπερή πρεμιέρα με Μαρινέλλα, Παπαρίζου, Μακεδόνα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024