211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πώς να ξεχάσω: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Σταμάτη Γονίδη;

Σταμάτης Γονίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Panik Platinum.

Ο Σταμάτης Γονίδης εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Panik Platinum με το τραγούδι «Πώς να ξεχάσω», της οποίας έγινε μέλος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά με μία μπαλάντα που είναι σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του ίδιου και της Μαίρης Περγαμάλη.

Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Platinum την Παρασκευή 8 Απριλίου 2024 μαζί με music video.

Παράλληλα, κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά, από την Κυριακή 31 Μαρτίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα, ενώ παρακάτω μπορείς να ακούσεις το teaser και να πάρεις μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα και επίσημα, αλλά και ήδη live στις εμφανίσεις του τραγουδιστή που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Πώς να ξεχάσω: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Σταμάτη Γονίδη;

Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε την άνοιξη 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Posidonio μαζί με τον Στέλιο Ρόκκοκάθε Παρασκευή και Σάββατοτο απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Με εκείνον στο τιμόνι και τον Στέλιο Ρόκκο στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024