211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες του τριημέρου που δεν πρέπει να χάσεις!

πρεμιέρες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο θα δούμε; 

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; Πέντε νέα σχήματα έρχονται δυναμικά απόψε και αύριο για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της Αθήνας και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τον υπόλοιπο χειμώνα στην πόλη. Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα σχήματα που θα δούμε και θα μας ενθουσιάσουν!

Οι πρεμιέρες του τριημέρου:

Estate / 8 Δεκεμβρίου: O σπουδαίος Σάκης Ρουβάς επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη σεζόν, στη σκηνή που εγκαινίασε το 2015 με απόλυτη επιτυχία! Μαζί του, ο Μπάμπης Στόκας δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θα καταπλήξει! Μια συνεργασία που ομολογουμένως θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας, και θα κάνει το αγαπημένο στέκι, για τρίτο συνεχόμενο χειμώνα, το απόλυτο hot spot στην πόλη! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την λαμπερή αυτή πρεμιέρα!

https://www.instagram.com/p/BcNftccFLSZ/?taken-by=sakisrouvas

Ποσειδώνιο, 8 Δεκεμβρίου: Το Ποσειδώνιο κάνει μια νέα αρχή για φέτος, με την αποψινή έναρξη. Ο Χρήστος Χολίδης παίρνει τη θέση του Βασίλη Δήμα και ξεκινά για πρώτη φορά στο εν λόγω στέκι! Μαζί του, η υπόλοιπη, γνωστή παρέα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Πωλίνα Χριστοδούλου και guest ο μοναδικός, Γιάννης Καψάλης!

https://www.instagram.com/p/BcX1D-yHnBr/?taken-by=posidoniomusichall

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024