211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες του τριημέρου που δεν πρέπει να χάσεις!

πρεμιέρες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο θα δούμε; 

Η διασκέδαση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη φαίνεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα, καθώς τρία νέα σχήματα ετοιμάζονται να κατακτήσουν τη σκηνή.

Απόψε, οι πόλεις αυτές θα φιλοξενήσουν πρεμιέρες που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης.

Αυτά τα νέα σχήματα υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και να παίξουν κυρίαρχο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης με αυτά τα φρέσκα σχήματα που έρχονται!

Οι πρεμιέρες του τριημέρου:

Έναστρον / 10 Νοεμβρίου: Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος στη μουσική συνάντηση της χρονιάς! Από την πίστα του Έναστρον θα μας καλωσορίσουν φέτος με μοναδική διάθεση και κέφι άνευ προηγουμένου! Ένα σχήμα που αναμφίβολα θα είναι από τα πρώτα στην προτίμηση του κοινού της πόλης.

https://www.instagram.com/p/BbUEGKKheaR/?taken-by=enastron_

Ακτή Πειραιώς / 10 Νοεμβρίου: H παρέα ξανασμίγει στο αγαπημένο της στέκι. Από 10 Νοεμβρίου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένουν για ξεχωριστές μουσικές νύχτες

https://www.instagram.com/p/BbUCuuhnX3-/?taken-by=akti_pireos

Θεσσαλονίκη:

Vogue Club / 10 Νοεμβρίου: Νίκος Κουρκούλης και Πέτρος Ιακωβίδης, παρά τη συγγένεια που τους ενώνει, δεν είχαν συνεργαστεί επί σκηνής μαζί μέχρι σήμερα. Tώρα, ξεκινούν τις εμφανίσεις από τη Θεσσαλονίκη και είναι πανέτοιμοι να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδασης της συμπρωτεύουσας!

https://www.instagram.com/p/BbRmsD8DTYO/?taken-by=vogue.club.official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024