211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Acro Live Δεσποινα Βανδη Νινο Γιωργος Παπαδοπουλος εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρία νέα σχήματα έρχονται αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα αναζωογονείται με νέες πρεμιέρες που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες και ανατρεπτικές στιγμές διασκέδασης. Αυτή την εβδομάδα, τρία νέα σχήματα έρχονται δυναμικά για να κατακτήσουν την πόλη και να αναδιαμορφώσουν τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης, με τις νέες πρεμιέρες της εβδομάδας. 

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: 

1.Δέσποινα Βανδή, Νίνο και Γιώργος Παπαδόπουλος κάνουν πρεμιέρα στο Acro την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 

https://www.instagram.com/p/B5vWgWxJ6Dt/

Η διάσημη τραγουδίστρια ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα αυτή και μαζί της θα έχει τον Νίνο αλλά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που θα συμπληρώνουν το πρόγραμμά της με έναν μοναδικό τρόπο.

2.Ο Κώστας Μαρτάκης κάνει πρεμιέρα στο Ποσειδώνιο την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 

Ο Κώστας Μαρτάκης στο Posidonio και τον χειμώνα 2020! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, 5 χρόνια ύστερα από την τελευταία φορά που τον είχαμε δει στην πίστα αυτή, το 2015 με τον Γιάννη Πλούταρχο, επιστρέφει ξανά με μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

3.Ο Χρήστος Θηβαίος στη Σφίγγα από το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 

Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει για ακόμα έναν χειμώνα στο νυχτερινό χάρτη της Αθήνας από μια σχετικά νέα, αλλά πολύ αγαπημένη μουσική σκηνή, τη «Σφίγγα». Μαζί με τους String Demons, ο ερμηνευτής θα δώσει το πρώτο του ραντεβού με το κοινό του στα Εξάρχεια, εκεί όπου στεγάζεται το νυχτερινό μαγαζί, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024