211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

Βασιλης Καρρας Χρηστος ΧΟλιδης Χρηστος Μενιδιατης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο θα δούμε;

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; 3 νέα σχήματα έρχονται δυναμικά για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της πρωτεύουσας  και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και την χειμώνα στην πόλη αλλά και ένα φινάλε.  Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα σχήματα που θα δούμε και θα μας ενθουσιάσουν!

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις:

1.Ιερά Οδός

Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, μια μοναδική πρεμιέρα που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην Αθήνα την εβδομάδα αυτή. Το σχήμα ολοκληρώνουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Βο.

https://www.instagram.com/p/BqKuRrHgtGV/

2.Box Athens

Μέλισσες και Τάμτα έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια σκηνή και ετοιμάζονται να φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Η πρεμιέρα τους θα γίνει επίσης την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, και θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στο χάρτη της διασκέδασης. Μαζί τους, η Χριστίνα Μήλιου και η Λίλα Τριάντη.

https://www.instagram.com/p/BqNegJDApyo/

3.Σταυρός το Νότου 

Τέλος, το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στον Σταυρό του Νότου για μια μοναδική πρεμιέρα. Και θα είναι κοντά στο κοινό του για κάθε Σάββατο.

πρεμιέρες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024