211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτές είναι οι πρεμιέρες του τριημέρου!

πρεμιέρες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα όσα θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά το χάρτη της διασκέδασης;

Οι πρεμιέρες:

Περιβόλι του Ουρανού / 13 Οκτωβρίου: Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού συναντιούνται φέτος το χειμώνα, στο ιστορικό Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα. Το σχήμα θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι.

Blast Athens opening party / 13 Οκτωβρίου: To αγαπημένο club στο Γκάζι ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα έναν χειμώνα, το βράδυ της Παρασκευής, με ένα λαμπερό opening party.

Βοτανικός Plus / 14 Οκτωβρίου: Ο Tonis Sfinos ξεκινά την πολυαναμενόμενη σειρά εμφανίσεών του, που περιμέναμε εδώ και μέρες! Σούπερ ανανεωμένος ετοιμάζεται να επιστρέψει με την πιο λαμπερή πρεμιέρα.

Αυτοκίνηση / 14 Οκτωβρίου: Για ακόμα έναν χειμώνα, η Αυτοκίνηση επιστρέφει ανανεωμένη να μας χαρίσει έναν ακόμα δυναμικό χειμώνα. Τη σεζόν αυτή, πρωταγωνιστές στον χώρο της θα είναι οι Knock Out!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024