211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Posidonio εναρξη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει την επιτυχία με τις εμφανίσεις του.

Η νυχτερινή ζωή της παραλιακής περιοχής ανανεώνεται και πάλι με την επιστροφή του Posidonio και του νέου οικοδεσπότη του, του Θοδωρή Φέρρη. Μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και διάθεση απλώνεται στην πίστα του διάσημου στεκιού, κλέβοντας τις εντυπώσεις με κάθε εμφάνιση.

Μετά από ένα μήνα συνεχόμενων επιτυχημένων εμφανίσεων, το Ποσειδώνιο φιλοξενεί και πάλι το κοινό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα πρόγραμμα που ανανεώνει τη διασκέδαση σε κάθε εμφάνιση.

Μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της πίστας αποτέλεσε η παρουσία δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, του Πάνου Καλίδη και της Χριστίνας Μηλιού, οι οποίοι απήλαυσαν το πρόγραμμα και διασκέδασαν με τον ρυθμό και τη μουσική που προσφέρει ο Φέρρης μαζί με την εκρηκτική Josephine.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή, απαθανατίζοντας τους δύο καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τη μουσική και τη διασκέδαση στον θρυλικό χώρο της πίστας αυτής.

Με προσεκτική επιλογή καλλιτεχνών και ποικίλο πρόγραμμα, το παραλιακό μαγαζί συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της περιοχής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όσους το επισκέπτονται.

Με την υποστήριξη του κοινού και τη συνεχή ανανέωση του προγράμματος, το Posidonio  συνεχίζει την παράδοσή του ως ένα από τα κορυφαία και δημοφιλή μουσικά στέκια της παραλιακής.

Posidonio: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Posidonio

Posidonio

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024