211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποσειδώνιο: Συνεχίζει την επιτυχία και τον Αύγουστο

Θα με ζητάς στιχοι Πανος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos κάθε εβδομάδα κοντά μας.

Το Ποσειδώνιο, αγαπημένος προορισμός διασκέδασης στην καρδιά της Αθήνας, φιλοξένησε στις 20 Μαΐου 2022 μία εκ των πιο ανατρεπτικών πρεμιέρας με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου, τον Πάνο Κιάμο και τον Tonis Sfinos. Από τότε, η επιτυχημένη συνεργασία τους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία σε κάθε εμφάνιση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η σκηνή του Ποσειδώνιο φιλοξενεί επίσης τον ταλαντούχο Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο οποίος με την μοναδική του φωνή συνοδεύει τον Πάνο Κιάμο από τον περασμένο χειμώνα. Με μία ποικιλία εξαιρετικών καλλιτεχνών όπως η Βένια Καραγιαννίδου, η Αλεξάνδρα Μάντη και η Ειρήνη Μιχαήλ, καθώς και ο DJ Pitsi, η εμπειρία διασκέδασης στο Ποσειδώνιο φαίνεται να μην έχει τέλος.

Μέσα από τα social media, το νυχτερινό κέντρο ενημερώνει το κοινό του για τη συνέχιση των εμφανίσεων ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με αυτόν τον τρόπο, η διασκέδαση και η μουσική επιτρέπουν στο κοινό να ζήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις αξέχαστες νύχτες στο Ποσειδώνιο.

Έτσι, οι επισκέπτες του κέντρου μπορούν να απολαύσουν την εξαιρετική μουσική, τον υπέροχο χώρο και τη ζωντανή ατμόσφαιρα που προσφέρει το Ποσειδώνιο, καθώς οι αξέχαστες στιγμές συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

«Ο @panoskiamos_official και το «Posidonio», ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης, συνεχίζουν δυναμικά και τον Αύγουστο να βάζουν φωτιά στις sold out νύχτες μας με ένα άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα!
Μάλιστα εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Αυγούστου, το «Posidonio» θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό και την Κυριακή 14 του μήνα.

Ο απόλυτα επιτυχημένος και καταξιωμένος Πάνος Κιάμος ξεσηκώνει τους θαυμαστές του όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει, με τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του και τις ατέλειωτες επιτυχίες του!
Μάλιστα το «Θα Απουσιάζω» μετά από 22 χρόνια, επανακυκλοφόρησε και έχει γίνει το απόλυτο hit single του καλοκαιριού φιγουράροντας τόσο στο top 5 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσο και στις πρώτες θέσεις στις καρδιές του κοινού!

Σε ρόλο special guest ο performer @tonisfinos, που με το στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Τη δική του μουσική σφραγίδα βάζει ο δημοφιλής hitαρισμένος @stefanospitsi_official.

Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, συμμετέχουν η @venia_karagiannidou καθώς και οι @alexmandi_22 και @eirinimichail_elmasri.

Στα decks ο @djpitsi.», έγραψε πριν από λίγο καιρό το νυχτερινό κέντρο στο Instagram.

Ποσειδώνιο: Συνεχίζει την επιτυχία και τον Αύγουστο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024