211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποσειδώνιο: Πότε κάνουν φινάλε Φέρρης και Josephine;

Ποσειδώνιο φερρης κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά από δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων το σχήμα ρίχνει αυλαία.

Η πίστα του Ποσειδώνιο υποδέχθηκε με θερμό και ενθουσιώδες καλωσόρισμα τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη, σε μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε το κοινό. Σε έναν χώρο γεμάτο ενέργεια και θετική διάθεση, ο Φέρρης συναντήθηκε με την εκρηκτική Josephine για να προσφέρουν μια σειρά από εκρηκτικές εμφανίσεις, κλέβοντας τις εντυπώσεις κάθε φορά.

Μετά από δύο μήνες γεμάτους επιτυχημένων εμφανίσεων, η σειρά αυτή πλησιάζει στο τέλος της.

Όπως ανακοινώθηκε από το νυχτερινό κέντρο, το φινάλε των εμφανίσεων τους έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 29 Ιουνίου. Αυτή η ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης σειράς εμφανίσεων δεν αποτελεί το τέλος, αλλά μια νέα αρχή για τους δύο καλλιτέχνες.

Παράλληλα, οι Φέρρης και Josephine ετοιμάζονται για δύο μοναδικές βραδιές σε έναν διαφορετικό προορισμό. Συγκεκριμένα, στις 11 και 12 Αυγούστου, θα βρεθούν στη Χαλκιδική και στην πίστα του “Barbarella goes to Coral”, υποσχόμενοι στο κοινό μια συναρπαστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Μετά από αυτές τις συναρπαστικές στιγμές στο Ποσειδώνιο, η συνεργασία τους συνεχίζεται να εξελίσσεται και να εντυπωσιάζει το κοινό με κάθε εμφάνισή τους. Αυτοί οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες σίγουρα δεν έχουν τελειώσει με το να μας εκπλήσσουν και να μας συναρπάζουν με το ταλέντο και την ενέργειά τους.

Ποσειδώνιο: Πότε κάνουν φινάλε Φέρρης και Josephine;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024