211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Πότε κάνει πρεμιέρα και πάλι ο Θοδωρής Φέρρης;

Posidonio Φερρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα έριξε αυλαία για λίγο και τώρα θα συνεχίσει την επιτυχία.

Μια συναρπαστική πρεμιέρα στο Posidonio ανέδειξε τον Θοδωρή Φέρρη σε νέο οικοδεσπότη της πίστας. Με ατελείωτο ταλέντο στα χέρια του, κατέκτησε τις καρδιές του κοινού, σε μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και μουσική από το κορυφαίο σχήμα του Ποσειδωνίου.

Αυτή η ιδιαίτερη πρεμιέρα, ωστόσο, έκανε μια παύση από το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, η οποία ήταν η τελευταία βραδιά για το σχήμα στο Ποσειδώνιο. Ωστόσο, οι θαυμαστές τους δεν έχουν να περιμένουν πολύ.

Μετά από την παύση που άφησε τους θαυμαστές σε αναμονή, η επιστροφή του Φέρρη πλησιάζει γρήγορα. Την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, το Ποσειδώνιο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το ανανεωμένο σχήμα.

Ο χρόνος αντίστροφα μετράει για τη νέα πρεμιέρα. Ο Φέρρης και η παρέα του επιστρέφουν για να αναστατώσουν ξανά την παραλιακή πίστα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η αναμονή τελειώνει εδώ. Και η μαγεία επιστρέφει στο Ποσειδώνιο.

Καθώς οι μέρες μετρούνται αντίστροφα μέχρι την ανανέωση του θρυλικού Ποσειδωνίου με τον Θοδωρή Φέρρη, η ανυπομονησία αυξάνεται. Με ένα μοναδικό σκηνικό, μια ατμόσφαιρα φορτισμένη με ενέργεια και την υπόσχεση νέων μουσικών ταξιδιών, η επιστροφή του Φέρρη στο Ποσειδώνιο είναι αναμφίβολα μια αναμονή που αξίζει.

Posidonio: Πότε κάνει πρεμιέρα και πάλι ο Θοδωρής Φέρρης;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024