211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio Music Hall: Τελευταίο διήμερο για Φέρρη – Απέργη!

Posidonio Music Hall
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα θα ρίξει αυλαία για λίγο – πότε θα επιστρέψει;

Η μαγευτική καλοκαιρινή σεζόν του Posidonio Music Hall πλησιάζει στο τέλος της, και οι μουσικόφιλοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές εμφανίσεις των Θοδωρή Φέρρη και Νίκου Απέργη. Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου, το αγαπημένο νυχτερινό στέκι της παραλιακής θα φιλοξενήσει τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες για το τελευταίο διήμερο της φετινής τους σεζόν, πριν από την επανέναρξη των εμφανίσεων τους στις 6 Σεπτεμβρίου.

Από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, το ιστορικό νυχτερινό μαγαζί έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη μουσική σκηνή της πόλης. Από τις 17 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κέντρο διασκέδασης έχει φιλοξενήσει τις εντυπωσιακές ερμηνείες του Φέρρη και του Απέργη, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα γεμάτη ενέργεια, με τους θαυμαστές να απολαμβάνουν την μοναδική συνύπαρξη της ποπ και της λαϊκής μουσικής, συνθέτοντας ένα αξέχαστο μουσικό σκηνικό.

Η τελευταία αυτή εμφάνιση για το καλοκαίρι υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα συγκινητική, με το Posidonio να κλείνει τη σεζόν με μεγάλες μουσικές στιγμές. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την τελευταία αυτή βραδιά των Φέρρη και Απέργη, προτού οι δύο καλλιτέχνες επιστρέψουν στη σκηνή το φθινόπωρο. Αν είστε λάτρεις της μουσικής, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη βραδιά στο Ποσειδώνιο!

Posidonio Music Hall: Τελευταίο διήμερο για Φέρρη – Απέργη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024