211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio Music Hall: Καλοκαίρι 2024 με Φέρρη και Απέργη!

Posidonio Music Hall
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα καυτό και αναπάντεχο δίδυμο έρχεται στην πίστα του.

Το καλοκαίρι 2024 προβλέπεται άκρως δυναμικό για το Posidonio Music Hall. Μέσα από μια ανάρτηση το διάσημο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αποκάλυψε το επόμενο σχήμα που θα φιλοξενήσει στην πίστα του το επόμενο διάστημα: Θοδωρής Φέρρης και Νίκος Απέργης, δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, και φέρνουν τα πάνω κάτω σε κάθε εμφάνιση, ενώνουν αναπάντεχα τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μια sold out καλοκαιρινή σεζόν.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο – τίζερ, το αγαπημένο μαγαζί μοιράστηκε το πολύ ευχάριστο νέο, γράφοντας: «ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Ο @thodorisferris συναντά τον @nikos_apergis στο «Posidonio». Οι δύο φίλοι ενώνουν τις φωνές τους και οι νύχτες μας αποκτούν πλέον νόημα🤍

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο μοιραζόμαστε μαζί μαγικές στιγμές στο Posidonio Music Hall».

Posidonio Music Hall: Καλοκαίρι 2024 με Φέρρη και Απέργη!

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπάρχει πληροφορία για την ημερομηνία της πρεμιέρας, όμως, ενημερώνουν το κοινό για το σχήμα αλλά και για τις μέρες λειτουργίας που θα είναι και πάλι η Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ένα σχήμα που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά, αλλά και για την αποκάλυψη της ημερομηνίας που θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμά τους για μιαξεχωριστή σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024