211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio και Frangelico: Επιστρέφουν στη διασκέδαση αυτή την εβδομάδα

Θοδωρής Φέρρης εμφανισεις αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά από ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα, επιστρέφουν. 

Μπορεί να γνώρισαν μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι 2023, όμως, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να επιστρέψουν ακόμα πιο δυναμικά στη διασκέδαση στα τέλη Αυγούστου, για να ανοίξουν τη φθινοπωρινή σεζόν και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Ο λόγος για το Frangelico και το Ποσειδώνιο, που έκλεισαν τις πόρτες τους αρχές Αυγούστου και τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν την ίδια εβδομάδα στη διασκέδαση και πάλι.

H πίστα του Ποσειδώνιο υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη σε μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις. Η επανέναρξη των εμφανίσεων θα γίνει την Παρασκευή, 25 Αυγούστου και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό του.

Από την άλλη, το Frangelico επέστρεψε και πάλι στη διασκέδαση της Αθήνας και άνοιξε και πάλι τις πόρτες του με πρωταγωνιστή στην πίστα του τον Νίκο Κουρκούλη! Μαζί του το πρόγραμμα ολοκλήρωναν η εντυπωσιακή και σαγηνευτική Τάνια Καρρά και οι Κώστας Ορφανίδης, Στέλιος Λεγάκης, Μαριάννα Κάρα, Λούης Γεωργίου, Χάρης Χαλαμούτης και Αίμιλη Χαραλάμπους. Η πρεμιέρα του καλλιτέχνη θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, και θα δώσει ξανά το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια σεζόν γεμάτη διασκέδαση!

Posidonio και Frangelico: Επιστρέφουν στη διασκέδαση αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024