211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή της Αποκριάς

Posidonio εμφανίσεις τιμές 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια έξτρα μέρα προστίθεται για χάρη του τριημέρου που έρχεται.

Το “Posidonio” και ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν για μια ακόμα αξέχαστη βραδιά διασκέδασης, και αυτή τη φορά, την Κυριακή της Αποκριάς. Στις 4, 5 και 6 Μαρτίου, το “Posidonio” θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει εσάς και την παρέα σας σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα του διάσημου νυχτερινού κέντρου υπόσχεται να απογειώσει τις επιθυμίες μας για διασκέδαση. Ο Αναστάσιος Ράμμος και η εκθαμβωτική Έλενα Τσαγκρινού θα δώσουν τον δικό τους ρυθμό, ενώ στη σκηνή θα είναι επίσης η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα. Τη βραδιά θα συνοδεύσει με τις μουσικές του ο DJ Pitsi, ενώ το κοινό θα απολαύσει τον αξέχαστο Πάνο Κιάμο στο απόγειο της επιτυχίας του.

Ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες, το “Posidonio” αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα. Οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου έχουν καθιερωθεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με το κοινό να αναζητά με προσμονή την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική του εμφάνιση στη σκηνή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε μια αξέχαστη Κυριακάτικη βραδιά στο “Posidonio”, έναν προορισμό που ξέρει πώς να σας χαρίσει στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση. Ελάτε να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να διασκεδάσετε με τον Πάνο Κιάμο και το εξαιρετικό σχήμα του, και αφήστε το στέκι να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μουσικής και απόλυτης διασκέδασης.

Posidonio: Θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή της Αποκριάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024