211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποσειδώνιο: Εφτά μήνες επιτυχίας για τον Πάνο Κιάμο

Ποσειδώνιο κιαμος κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Τόνι Σφίνο παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα φέτος.

Οι απολαυστικές εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου και του Tonis Sfinos στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο συνεχίζουν να αποτελούν αναμφίβολα έναν από τους απόλυτους προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα. Από τον περασμένο Μάιο μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει επτά μήνες γεμάτοι επιτυχίες και θετική ενέργεια.

Μαζί τους, ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας, που συνόδευε τον Πάνο Κιάμο και τον περασμένο χειμώνα, προσφέρει μια ακόμα πιο δυναμική εμπειρία στο κοινό. Επίσης, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με τις εκπληκτικές ερμηνείες των Βένιας Καραγιαννίδου, της Αλεξάνδρας Μάντη και της Ειρήνης Μιχαήλ, δίνοντας στο κοινό μια μοναδική ποικιλία σε μουσικές επιλογές.

Μέσα από τα social media, οι φανς έχουν την ευκαιρία να δουν μια γεύση από το τι συμβαίνει σε κάθε εμφάνιση, με βίντεο και φωτογραφίες που μοιράζονται κατά καιρούς.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν, το Posidonio αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στην Αθήνα, και οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου, του Tonis Sfinos και του υπόλοιπου cast δεν αποτελούν απλώς μια εμπειρία, αλλά ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής και της διασκέδασης.

Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία και να γίνεις μέρος της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιουργείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Posidonio.

Ποσειδώνιο: Εφτά μήνες επιτυχίας για τον Πάνο Κιάμο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024