211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Δέκα πρόσφατες φωτογραφίες από το μοναδικό του πρόγραμμα

Posidonio music hall τηλεφωνο και κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos συνεχίζουν την επιτυχία

Το Posidonio αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση στην καρδιά της Αθήνας. Μετά από την πρεμιέρα του τον περασμένο Μάιο, ο ρυθμός της επιτυχίας συνεχίζεται αμείωτος κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το πρόγραμμα του Ποσειδώνιο φέρνει στη σκηνή δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, τον Πάνο Κιάμο και τον Tonis Sfinos, οι οποίοι παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και ενθουσιάζει το κοινό.

Μαζί τους, ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας εντυπωσιάζει με το ταλέντο του, συμπληρώνοντας μια ομάδα που εκπέμπει ενέργεια και κέφι. Επίσης, οι Βένια Καραγιαννίδου, Αλεξάνδρα Μάντη, Ειρήνη Μιχαήλ και ο dj Pitsi συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Μέσα από τα social media, το κέντρο μοιράζεται στιγμιότυπα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις, δίνοντας μια γεύση από το κλίμα και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο κέντρο.

Με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την εκρηκτική μουσική, τον χορό και την απόλαυση, το αγαπημένο νυχτερινό στέκι υπόσχεται να κάνει κάθε βραδιά αξέχαστη για τους επισκέπτες του. Δες παρακάτω δέκα από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έχει κάνει το νυχτερινό κέντρο και πάρε μια γεύση από όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Posidonio: Δέκα πρόσφατες φωτογραφίες από το μοναδικό του πρόγραμμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024