211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Αυλαία για τους Λευτέρη Πανταζή – Δημήτρη Αβραμόπουλο

Posidonio
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Κυριακής έγινε το μεγάλο φινάλε

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής, 6 Αυγούστου, ένα απο τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα σχήματα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν στην αθηναϊκή διασκέδασης, εκείνο του Posidonio.

Λευτέρης Πανταζής και Δημήτρης Αβραμόπουλος, ύστερα από αρκετό καιρό επιτυχίας, έκαναν το μεγάλο φινάλε, και χάρισαν σε όλους όσοι παρέμειναν στην παρωτεύουσα ένα σαββατοκύριακο φωτιά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για ένα πολύ δυναμικό φινάλε.

Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν και πάλι τη διασκέδαση να χτυπήσει κόκκινο στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής, ενώ δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που έδωσαν το παρών για να απολαύσπουν την τελευταία βραδιά των καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτούς, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την τελευταία και λαμπερή βραδιά του σχήματος.

Για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε στην εν λόγω πίστα, παρά τα χρόνια πορείας του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Από την άλλη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποτελεί ένα σταθερό χαρτί του κέντρου τα τελευταία χρόνια και το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον δούμε στην πίστα του και τον επόμενο χειμώνα. Αναμένουμε την ανακοίνωση της επόμενης συνεργασίας του μεγάλου κέντρου, που θα γίνει πολύ σύντομα.

Posidonio: Αυλαία για τους Λευτέρη Πανταζή – Δημήτρη Αβραμόπουλο:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024