211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Απόψε η πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη

Posidonio φερρης ζοζεφιν
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά την αναβολή που πήρε.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Θοδωρής Φέρρης θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ποσειδώνιο για μία ακόμη αξέχαστη σειρά εμφανίσεων. Ο γνωστός καλλιτέχνης και συνθέτης, που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην ελληνική μουσική σκηνή, θα έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 12 Μαΐου, όμως λόγω επέμβασης του καλλιτέχνη αναβλήθηκε.

Η σειρά εμφανίσεών του στο Ποσειδώνιο θα είναι μία ακόμη ευκαιρία για τους θαυμαστές του να απολαύσουν τις επιτυχίες του, αλλά και να ανακαλύψουν νέα τραγούδια που θα αποτελέσουν την επόμενη μεγάλη τους αγάπη. Το Ποσειδώνιο είναι ένας μαγευτικός χώρος στην καρδιά της Αθήνας, με εκπληκτική ακουστική και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους στην Αθήνα για συναυλίες και μουσικές παραστάσεις, και φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η εμφάνιση του Θοδωρή Φέρρη στο Ποσειδώνιο το καλοκαίρι του 2023 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα της χρονιάς.

Η ανακοίνωση που έκανε το νυχτερινό κέντρο και ο τραγουδιστής έκανε αναδημοσίευση, αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την Παρασκευή 12/5 αναβάλλεται λόγω μίας επέμβασης και αποκατάστασης του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, πάνω από όλα προέχει η υγεία! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας μας!».

Πλέον η νέα ημερομηνία ήταν η σημερινή, 26 Μαΐου, οπότε μόνο λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα μαζί με τη Josephine. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης αυτό το καλοκαίρι!

Posidonio: Απόψε η πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024