211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Άνοιξη 2024 με Γονίδη και Ρόκκο – Πότε η έναρξη;

Posidonio αφισα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα πολύ δυναμικό σχήμα ακολουθεί τον Θοδωρή Φέρρη. 

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στο Posidonio με δύο εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες να αναλαμβάνουν τα ηνία των εκπληκτικών εμφανίσεων. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος, δύο σημαντικές φυσιογνωμίες της εγχώριας μουσικής σκηνής, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό δίδυμο που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό.

Παρά τις παρελθοντικές τους διαφωνίες και τις κόντρες, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να σφίξουν τα χέρια τους και να δημιουργήσουν ένα από τα πιο δυναμικά ντουέτα στον χώρο της διασκέδασης. Μετά από μήνες προετοιμασίας, είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τη σκηνή του Posidonio με εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η έναρξη αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου 2024, με μια μοναδική πρεμιέρα που υπόσχεται να αφήσει εποχή. Οι φίλοι της μουσικής και οι λάτρεις του καλού θεάματος έχουν ήδη αρχίσει να ανυπομονούν για αυτήν την εκπληκτική εμπειρία.

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από την παρακάτω ανάρτηση έκανε γνωστή αυτή τη συνεργασία, γράφοντας: «Βack in the game —> Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο Σταμάτης Γονίδης @sgonidis_official υποδέχεται τον Στέλιο Ρόκκο @steliosrokkos και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη νίκη κάνοντας κίνηση ματ στο @posidonio.musichall !». 

Posidonio: Άνοιξη 2024 με Γονίδη και Ρόκκο – Πότε είναι η πρεμιέρα;

Τον χειμώνα το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, γνώρισε για ακόμα μια σεζόν μια επιτυχημένη περίοδο με τον οικοδεσπότη της, τον αγαπημένο Θοδωρή Φέρρη. Με τη συνοδεία της εκρηκτικής Josephine, ο Φέρρης ανέβηκε στην πίστα φορτωμένος με ενέργεια και διάθεση, προσφέροντας στο κοινό ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024