211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Portofino: Νέο άλμπουμ για τον Κωστή Μαραβέγια

Portofino μαραβεγιας στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα του δουλειά;

Ο Κωστής Μαραβέγιας κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Portofino».

«Τα περισσότερα από τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ γράφτηκαν στο σπίτι, στο Studio Mets, χρησιμοποιώντας drum machines, synths, ηλεκτρικές κιθάρες και τη φωνή μου. Δούλεψα σε αυτό το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κυρίως μόνος μου, και αργότερα συμμετείχαν και κάποιοι φίλοι μουσικοί. Ο Ottomo βοήθησε και άλλοι μουσικοί μου έστειλαν τους αγαπημένους τους στίχους μέσω email. Υπήρχαν πολλά, αρκετό υλικό για δύο άλμπουμ. Σε αυτό το πρώτο άλμπουμ θα βρείτε τους Bloody Hawk, τον Πάνο Βλάχο, τον Δημήτρη Σαμόλη, την Κλέλια Ρένεση και τον Γιώργο Μπουκουβάλα. Χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση, αυτοί οι φίλοι αντήχησαν με τη μαγική κοινή δόνηση των ήχων και της μουσικής, εξερευνώντας τα θέματα που περιέγραψα προηγουμένως. Πήραν το χρόνο τους, απαιτώντας παρουσία στο εδώ και τώρα, σηκώνοντας από το έδαφος», αναφέρει μεταξύ άλλων για το νέο του άλμπουμ ο ίδιος.

Ο τελευταίος ολοκληρωμένος δίσκος του καλλιτέχνη είχε κυκλοφορήσει το 2016 και είχε την ονομασία «Κατάστρωμα». Τώρα, 7 χρόνια αργότερα έρχεται να μας συστήσει τον τέταρτο κατά σειρά ολοκληρωμένο δίσκο της πορείας του που αναμένεται να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πολύ.

Portofino: Νέο άλμπουμ για τον Κωστή Μαραβέγια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024