211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Αθηνών: Πότε ανοίγει τις πόρτες του και πάλι το νυχτερινό κέντρο;

Πυλη Αξιου Κωστογλου Γωγο Ρωμαιου Ιορδανης Αγαπητος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με νέο ανανεωμένο σχήμα επιστρέφει το μεγάλο hot spot της πόλης

Από την πίστα του έχουν περάσει τη σεζόν αυτή μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Η Πύλη Αθηνών έχει αισίως κερδίσει την αγάπη του κοινού, από την λεωφόρο Συγγρού 253, όπου στεγάζεται, με τα προγράμματά της να είναι πάντα προσεγμένα και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.

Την εβδομάδα αυτή, το κέντρο αναμένεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας, με νέο και σούπερ ανανεωμένο σχήμα. Με κεντρική παρουσία τη φορά αυτή τη σταθερή πλέον στην πίστα του, Γωγώ Ρωμαίου, που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις τις τελευταίες σεζόν με το πρόγραμμα που παρουσιάζει, το σχήμα έρχονται να ολοκληρώσουν τη φορά αυτή, ο Γιάννης Κώστογλου και ο Ιορδάνης Αγαπητός. Το σχήμα θα ολοκληρώνουν μερικά ακόμα ονόματα της νέας γενιάς του λαϊκού τραγουδιού: η Άννα Σολαχίδου, η Χριστίνα Θεωνά, ο Κωνσταντίνος Καρράς,  ο Πάνος Μυριανθος και η Κατερίνα Τερζοπούλου.

Η αφίσα του σχήματος ήδη κυκλοφορεί, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη της Αθήνας. Από την εβδομάδα αυτή, ένας ακόμα προορισμός στη διασκέδαση έρχεται να επανέλθει πολύ δυναμικά στο χάρτη της πόλης.

 

 

 

Πύλη Αθηνών

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024