211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α: Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά μαζί στην πίστα!

Πύλη Αξιού ροκκος ζευγαρα τηλεφωνο κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα; 

Η Πύλη Α έρχεται και πάλι στο νυχτερινό προσκήνιο της Θεσσαλονίκης με μια εκπληκτική έκπληξη! Οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες, Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά, ενώνουν τις φωνές τους για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό της πόλης. Η μεγάλη πρεμιέρα τους έχει οριστεί για το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκονται εκεί για να ανεβάσουν τον πήχη του κεφιού.

Οι δύο τραγουδιστές έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από ακόμα ένα ζευγάρι καλλιτεχνών που ξεχώρισαν την άνοιξη, τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν στην εν λόγω πίστα. Μάλιστα, τον Στέλιο Ρόκκο είχαμε δει στη συγκεκριμένη πίστα και τον χειμώνα που μας πέρασε μαζί με την Πάολα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αρχίσουν τη νέα αυτή σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη συμπρωτεύουσα το επόμενο διάστημα. Δες παρακάτω τις αφίσες του νέου αυτού σχήματος που ήδη κυκλοφόρησαν στα social media!

Πύλη Α: Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά μαζί στην πίστα!

Πύλη Αξιού

Πύλη Αξιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024