211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Έρχεται η νέα του επιτυχία!

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του και πότε κυκλοφορεί;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφόρησε το καλοκαίρι τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Αποτυπώματα» και αμέσως κέρδισε την αγάπη του κοινού. Τώρα, αρκετούς μήνες αργότερα ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα νέο τραγούδι που θα φέρει τον τίτλο «Γέλα Μου» και να μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον.

Δες επίσης:Νατάσα Θεοδωρίδου | Ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες

To τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στο Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανέρχεται με εμφανίσεις στην πίστα η οποία τον ανέδειξε , όντας στο πλευρό της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει μέσα στον Απρίλιο ενώ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

Δες επίσης:Ηλίας Βρεττός | Το μήνυμα και η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Πέτρος Ιακωβίδης | Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία; 

Το «Γέλα Μου», που πρόκειται να είναι ένα ρυθμικό και δυναμικό κομμάτι, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Εν αναμονή λοιπόν της κυκλοφορίας της νέας αυτής επιτυχίας που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά της πολυναναμενόμενης πρεμιέρας του αγαπημένου καλλιτέχνη στην πίστα του Fantasia, μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα αυτή συνεργασία!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024