211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Τραγούδησε στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων

Πέτρος Ιακωβίδης εμφανισεις αθηνα θεσσαλονικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και φωταγώγησε το δέντρο της πόλης. 

O Δήμος Θεσσαλονίκης υποδέθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων, στην πλατεία Αριστοτέλους. Η εορταστική βραδιά ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων διάρκειάς 5 λεπτών, ενώ στη συνέχεια, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας απένειμε στον ερμηνευτή και δημιουργό μία τιμητική πλακέτα για το τραγούδι «Οδός Τσιμισκή».

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης κατέκλισε την Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και την οδό Μητροπόλεως και Τσιμισκή και τους παρακείμενους δρόμους, για να απολαύσουν τον καλλιτέχνη ο οποίος άναψε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ερμήνευσε πολλές επιτυχίες του.

Παράλληλα, τον καλλιτέχνη μαζί με τη Josephine βλέπουμε σε μία νέα σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη σκηνή του Vogue Club. Την πρεμιέρα τους έκαναν την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, οι οποίοι θα δίνουν τη δική τους νότα στη βραδιά.

Το ίδιο ακριβώς σχήμα είχαμε δει και στο Fantasia, ενώ το φινάλε τους είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου. Στη συγκεκριμένα πίστα πλέον βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Απόσπασμα από παλαιότερες εμφανίσεις του στο Fantasia: 

Πέτρος Ιακωβίδης: Τραγούδησε στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων

Πέτρος Ιακωβιδης δέντρο Χριστουγέννων της Θεσσαλονίκης

Πέτρος Ιακωβιδης δέντρο Χριστουγέννων της Θεσσαλονίκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024