211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Αυτό το τραγούδι του διασκευάστηκε στη Σερβία!

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα επιτυχία για τον νεαρό καλλιτέχνη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται αναμφίβολα στα καλύτερά του! Οι καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην πίστα του Fantasia, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σκίζουν ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά από όπου έχουν ξεπηδήσει πολλές επιτυχίες.

Ανάμεσα σε αυτές και το τραγούδι «Κάτσε καλά» που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του, ενώ πλέον κυκλοφόρησε και σε σερβική εκδοχή στην αντίστοιχη χώρα! Ο Σέρβος τραγουδιστής Adil Maksutovic το διασκεύασε με τη νέα επιτυχία να φέρει τον τίτλο «Lepotice».

Στην ελληνική έκδοση, το τραγούδι υπογράφει μουσικά ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζί με την Icon Music (σε ελληνικούς στίχους δικούς του και του STAN) ενώ και η σερβική έκδοση γνωρίζει τεράστια επιτυχία τις τελευταίες μέρες που έχει κυκλοφορήσει. Άκουσε παρακάτω την σερβική αυτή εκδοχή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Παράλληλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον καλλιτέχνη και όλες αυτές τις επιτυχίες του στο Fantasia για λίγες ακόμα εμφανίσεις, αφού αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα. Μια σειρά εμφανίσεων που κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της Αθήνας φέτος και ελπίζουμε να δούμε και πάλι σύντομα.

Πέτρος Ιακωβίδης: Άκουσε το τραγούδι από τη Σερβία με τον τίτλο «Lepotice»:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024