211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού – κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου τραγουδιού του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει ξανά με το νέο του τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο 2024. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Φέρτε την πίσω» και αναμένεται να συνδυάσει τη χαρακτηριστική του ερμηνεία με νέο ήχο που θα ξεσηκώσει τους fans.

Το νέο κομμάτι, το οποίο ανακοινώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων του καλλιτέχνη, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Ο Πέτρος Ιακωβίδης, γνωστός για τις επιτυχίες του όπως «Για πάντα» και «Απόψε θέλω», συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές των ακροατών με τη μοναδική φωνή του και τις μοναδικές του ερμηνείες.

Το «Φέρτε την πίσω» υπογράφει η δισκογραφική εταιρεία Panik Records, η οποία έχει συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη σε πολλές από τις προηγούμενες επιτυχίες του. Στο τίζερ που έχει ήδη κυκλοφορήσει, μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το νέο κομμάτι, το οποίο φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με μια νότα νοσταλγίας.

Με δεδομένη την επιτυχία που συνοδεύει κάθε κυκλοφορία του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Φέρτε την πίσω» έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει ένα ακόμα hit της χρονιάς. Οι θαυμαστές του δεν έχουν παρά να περιμένουν υπομονετικά τη μεγάλη πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου, για να απολαύσουν τη νέα μουσική του επιτυχία και να παρασυρθούν από τη μοναδική του ερμηνεία!

Πέτρος Ιακωβίδης: Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού – κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024