211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Με ποιο σχήμα διασκέδασε πριν την πρεμιέρα του;

Πέτρος Ιακωβίδης εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Το Vogue Club της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την επιστροφή των αγαπημένων μας καλλιτεχνών, Πέτρου Ιακωβίδη και Νατάσας Θεοδωρίδου, για μία ακόμα σεζόν γεμάτη επιτυχίες, ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά, στη σκηνή θα βρεθεί και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προσθέτοντας την προσωπική του νότα στο πρόγραμμα και δημιουργώντας ένα ακόμα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που θα ανατρέψει τις νύχτες της πόλης.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Οι τρεις καλλιτέχνες, ένεκα της λαμπερής πρεμιέρας τους, βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα για τις τελικές πρόβες. Ο Πέτρος, πριν από λίγες μέρες, ξέκλεψε λίγο ελεύθερο χρόνο και διασκέδασε στο Orama με τον αγαπημένο του Νίκο Βέρτη. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ύστερα από την επίσκεψή του αυτή, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την παρουσία του στο Orama μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δες παρακάτω τα δύο βίντεο με τον Νίκο Βέρτη που μοιράστηκε ο ίδιος. Παράλληλα, ο ίδιος πραγματοποιεί τις τις τελευταίες του πρόβες μιας και πια βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του που έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Πέτρος Ιακωβίδης: Με ποιο σχήμα διασκέδασε πριν την πρεμιέρα του;

https://www.instagram.com/p/B11Y8dhjoEC/

https://www.instagram.com/p/B2HDcs9DxXI/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024