211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Προσφέρει την αμοιβή του στους πυρόπληκτους

Πέτρος Ιακωβίδης Προσφέρει την αμοιβή του στους πυρόπληκτους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Διαβάστε το συγκινητικό του μήνυμα στο Instagram του καλλιτέχνη

Και ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, και που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση άνάγκη. Οι φωτιές στην Αττική προκάλεσαν ανείπωτο πόνο και μια πρωτοφανή τραγωδία όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

Ο τραγουδοποιός αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή και την συμπαράστασή του στο πρόσωπο των ανθρώπων που επλήγησαν. Η εμφάνισή του στο Markiz Experience της Χαλκιδικής στις 28/7 θα πραγματοποιηθεί κανονικά αλλά ύστερα από δική του πρωτοβουλία, ο καλλιτέχνης θα παραχωρήσει την αμοιβή του στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

«Θλίψη… για όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας. Τα λόγια είναι φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις… Οι πράξεις είναι που μετράνε! Ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας δεν επιθυμών να μείνω αμέτοχος… Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως η προγραμματισμένη εμφάνισή μου στο Markiz Experience της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η αμοιβή μου θα προσφερθεί στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και στις οικογένειές τους. Κουράγιο και δύναμη… η σκέψη μας μαζί σας!», έγραψε ο καλλιτέχνης στο Instagram του.

Πέτρος Ιακωβίδης | Προσφέρει την αμοιβή του στους πυρόπληκτους

https://www.instagram.com/p/BlscWLbAWZr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024