211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του;

Πέτρος Ιακωβίδης fantasia live 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τίτλος του θα είναι «Οδός Τσιμισκή». 

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να μας συστήσει ακόμα μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οδός Τσιμισκή». Πρόκειται για τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του, που αναμφίβολα θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, από την MINOS EMI.

H δισκογραφική του εταιρεία, μέσα από μια ανάρτηση, έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοοφορίας, ενώ μοιράστηκε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου. «Νέο άλμπουμ κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 24/06 από τον @petros_iakovidis με συνολικά 17 τραγούδια εκ των οποίων τα 10 αποτελούν τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη που τραγουδάμε και χορεύουμε ανελλιπώς!😁 Swipe left για να δεις το track list ‼️ Μείνετε συντονισμένοι για το music video του ομώνυμου album track που θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube την ίδια ημέρα στο κανάλι του Πέτρου!». 

Το tracklist του άλμπουμ «Οδός Τσιμισκή»:

1. Οδός Τσιμισκή
2. Έλα
3. Μόνο Εσένα
4. Χέρια Πάνω
5. Δεν Είσαι Εδώ
6. Να Τελειώσουμε
7. Νεράϊδά Μου
8. Γεια Σου (με την Josephine)
9. Άστο
10. Τατουάζ
11. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα
12. Μη Θυμώνεις
13. Μου ‘Λειψες Πολύ
14. Φοβάμαι
15. Κοιμήσου Απόψε
16. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα (feat. Stefania)
17. Φοβάμαι (Live Version)

Πέτρος Ιακωβίδης: Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του;

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του Fantasia , μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024