211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Στην παρουσίαση των νέων του τραγουδιών

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Deos παρουσίασε πέντε νέα τραγούδια

Μια ξεχωριστή βραδιά χάρισε σε πολλούς παρευρισκομένους του Deos ο Πέτρος Ιακωβίδης! Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσίασε στο κοινό πέντε νέα τραγούδια, που υπογράφει φυσικά ο ίδιος, και θα περιλαμβάνονται στο repackaging του album «Καλησπέρα», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στο event ήταν ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και το team της δισκογραφικής εταιρείας, αλλά και η αδελφή του, Μορφούλα Ιακωβίδου και ο τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι.

Το repackaging του album θα έχει τίτλο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας» και θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου 2024. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την ξεχωριστή βραδιά.

Πέτρος Ιακωβίδης: Στην παρουσίαση των νέων του τραγουδιών

 

Π0ύ τραγουδάει;

Το Frangelico χάραξε δύο ακόμα επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα, με νυχτερινά σχήματα σε αυτή που αγαπήθηκαν κάθε εβδομάδα. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει απόλυτα ανανεωμένο και με νέο όνομα: Club Vogue Athens. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η Ρία Ελληνίδου θα είναι οι δύο καλλιτέχνες που θα ανέβουν σύντομα στη σκηνή του και θα την εγκαινιάσουν με τον πιο ανεβαστικό τρόπο. Το κέντρο έχει ανακοινώσει ήδη την αλλαγή ονόματός του, ενώ πλέον αναμένουμε την ανακοίνωση του σχήματος αλλά και της ημερομηνίας της πρεμιέρας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη στιγμή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024