211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης και Λένα Ζευγαρά: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν;

πέτρος ιακωβίδης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους στην πίστα του Fantasia.

Το «Fantasia» είναι πανέτοιμο να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, ενώ έχει στο τιμόνι του σχήματός του δύο πολύ αγαπημένα ονόματα, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά. 

Μαζί με αυτούς ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η μοναδική Χάρις Σάββα θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, ενώ στα decks θα βρίσκεται ο Dj Bobito.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και δημιουργούς της γενιάς του, έρχεται ξανά στο Fantasia μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Με ένα πρόγραμμα που δίνει βάση στην ψυχαγωγία, ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τις προσωπικές του δισκογραφικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου single του «Αχ καρδούλα μου», και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μαγέψει το πλήθος με τις εκπληκτικές ερμηνείες, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με τους πιστούς θαυμαστές του.

Η Λένα Ζευγαρά, από την πλευρά της, έχει γίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Οι ζωντανές εμφανίσεις της δημιουργούν μια «μοναδική» σύνδεση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα, η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο Fantasia. Θα μας συνεπάρει με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες, τη σκηνική της παρουσία και τα επιτυχημένα τραγούδια της από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Πόσο σε αγάπησα», «Διαβάστηκε» και «Έλα Έλα».

Οι δύο καλλιτέχνες αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα τους. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή βρήκαν τον χρόνο και διασκέδασαν με το σχήμα του Cabaret (Νίκος Απέργης και Μαλού) στο μεγάλο του φινάλε. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες με τον οικοδεσπότη.

Πέτρος Ιακωβίδης και Λένα Ζευγαρά: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024