211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Κυκλοφορεί το νέο του music video

Πέτρος Ιακωβίδης fantasia live 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Αχ καρδούλα μου».

Σαν αστέρι εμφανίστηκε στον μουσικό ορίζοντα, ένα φρέσκο τραγούδι που χαράζει νέα μονοπάτια. Η πρόσφατη δημιουργία του Πέτρου Ιακωβίδη με τον τίτλο “Αχ καρδούλα μου”, αγγίζει του θαυμαστές του που το έχουν αγαπήσει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο απόλυτη ειλικρίνεια και πάθος. Με στίχους και μουσική που υπογράφονται από τον ίδιο, αναδεικνύεται ως ένας καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εκφραστεί με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Η εμβληματική Panik Records αναλαμβάνει τη διάθεση του τραγουδιού, ενώ ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ, το οποίο φέρνει μια φρέσκια πνοή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Με σκηνοθεσία από τους Dj Airth και Spiros Kapsilis, το βίντεο συνοδεύει με άψογο τρόπο τη μελωδία και τους στίχους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που κεντρίζει την προσοχή και την αγάπη του κοινού.

Παράλληλα, τον καλλιτέχνη μαζί με τη Josephine είδαμε σε μία σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη σκηνή του Vogue Club. Την πρεμιέρα τους έκαναν την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκλήρωναν ο FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ενώ το φινάλε τους έκαναν το περασμένο Σάββατο, 18 Μαρτίου. Πλέον, ο τραγουδιστής αναμένεται να επιστρέψει και πάλι σε εμφανίσεις στην Αθήνα και την πίστα του Fantasia, ενώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το κέντρο.

Πέτρος Ιακωβίδης: Κυκλοφορεί το νέο του music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024