211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

ο Πέτρος Ιακωβίδης σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά τις εμφανίσεις του στο Fantasia 

Μετά το τέλος των εμφανίσεών του στην πίστα του Fantasia, όπου τον απολαύσαμε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, με απόλυτη επιτυχία, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα του, που είναι μια νέα περιοδεία σε διάφορα μέρη της χώρας.

Δες επίσης: Λιώμα | Μια γεύση από τη νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Έχοντας για ακόμη μια φορά στις αποσκευές του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts αλλά και στις καρδιές του κοινού, το ταξίδι ξεκινάει για τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό με προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος | Υποδέχεται στο στούντιο τον Νότη Σφακιανάκη

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Οι εμφανίσεις του αγκαλιάζονται θερμά από το κοινό του, ενώ φέτος μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, που έχει ερμηνεύσει είτε ο ίδιος είτε άλλοι καλλιτέχνες. Και τώρα, είναι έτοιμος να βρεθεί κοντά στους απανταχού θαυμαστές του, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και να χαρίσει ένα ακόμα μοναδικό τουρ στο κοινό του. Δες παρακάτω την αφίσα που κυκλοφόρησε σχετικά με τη νέα, καλοκαιρινή του περιοδεία που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα σε πολλές πόλεις.

Πέτρος Ιακωβίδης | Ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

Πέτρος Ιακωβίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024