211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Έγινε μέλος της Panik Records

Πέτρος Ιακωβίδης επιτυχιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από 7 χρόνια συνεργασίας με την MINOS, ο καλλιτέχνης αλλάζει στέγη.

Η MINOS EMI ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Πέτρο Ιακωβίδη ήδη από το 2016, όταν ο καλλιτέχνης ήταν ακόμα στην αρχή της πορείας του. Tώρα, 7 χρόνια μετά, ο τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική στέγη και ετοιμάζει ένα νέο μουσικό ξεκίνημα μαζί με την Panik Records. Η δισκογραφική εταιρεία μοιράστηκε το νέο αυτό μέσα από μια ανάρτηση, γράφοντας:

«Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της τον @petros_iakovidis , έναν από τους πιο ολοκληρωμένους και επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο παραγωγός του, @spyros_potamopoulos , υπέγραψαν τα συμβόλαια με τον CEO της Panik, @g_arsenakos , μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Panik Records ετοιμάζουν τα πρώτα τους κοινά βήματα, και είναι πανέτοιμοι να συμπορευτούν και να χαρίσουν στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες». 

Παράλληλα, ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Fantasia, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο του φινάλε μαζί με την Josephine, ύστερα από παράταση μιας εβδομάδας. Δείτε παρακάτω βίντεο από τον αγαπημένο τραγουδιστή να τραγουδά στην πίστα του Fantasia.

Πέτρος Ιακωβίδης: Έγινε μέλος της Panik Records και η εταιρία τον καλωσορίζει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024