211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: «Οι δικές μας στιγμές στο Vogue Club Athens»

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του τραγουδιστή λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα. 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκίνησε πολύ δυναμικά τις νέες του εμφανίσεις μόλις πριν από λίγες μέρες στην πίστα του ολοκαίνουριου Vogue Club Athens (πρώην Frangelico).

Με σαρωτικό τρόπο, ο καλλιτέχνης μάς ξεσηκώνει για τα καλά από το νέο σποτ της παραλιακής κάθε Παρασκευή και Σάββατο και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το νέο αυτό στέκι που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Μαζί του η Ρία Ελληνίδου, μια εκρηκτική παρουσία που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες σεζόν. Συμμετέχει ο Χρίστος Σαντικάι, ο οποίος ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Λίγο μετά το τέλος και του δεύτερου, δυναμικού διημέρου του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την παρακάτω ανάρτηση. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από την πίστα, όπου είναι σχεδόν καλειμμένος από βουνό από λουλούδια, γράφει:

«Οι δικές μας στιγμές κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο @vogclub.athens είναι μαγικές!
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας! 🙏💙».

Πέτρος Ιακωβίδης: «Οι δικές μας στιγμές στο Vogue Club Athens»

Μια σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή σεζόν στην Αθήνα και θα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη στη διασκέδαση. Αναμφίβολα, μια σειρά εμφανίσεων που κανείς λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης δεν πρέπει να χάσει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024