211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Petrogazi: Τσαλιγοπούλου, Κούκα, Καλημέρη, Μπάσης & Κανά έρχονται σύντομα!

Petrogazi
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα νέο στέκι έρχεται στην Αθήνα φέτος και δεν είναι άλλο από το «Petrogazi» και τη «Συνοικία Ασμάτων» που θα σε ταξιδέψει σε παλιές και αγαπημένες εποχές και στις μέρες που τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδη στήνει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα στο ζεστό χώρο στη οδό Βουτάδων 8 στο Γκάζι και γίνεται ο δημιουργός του νέου αυτού στεκιού! Πρόκειται για μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη περνάει για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ‘70 και του ‘80 για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών στα κοσμικά κέντρα του ‘60 όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη.

Ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Συνοικία Ασμάτων» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας, τέσσερις νέους τραγουδιστές τον Άγγελο Ανδριανό, τη Μαίρη Δούτση, τον Ανδρέα Λάφη και τη Δήμητρα Σταθοπούλου και μία ορχήστρα με εφτά δυνατούς παίκτες. Μαέστρος της παράστασης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος εμφανίζεται στον ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή.

Στο Petrogazi και στη «Συνοικία Ασμάτων» θα φιλοξενούνται σπουδαίοι καλλιτέχνες με το ξεκίνημα να κάνει στις 3 Νοεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνουν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπάσης και τέλος η Μελίνα Κανά. Ένα πρόγραμμα που θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Petrogazi: Τσαλιγοπούλου, Κούκα, Καλημέρη, Μπάσης & Κανά έρχονται σύντομα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024