211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Περνάς Καλά;: Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται με νέο τραγούδι

Γιάννης Πλούταρχος εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και συνεργάζεται με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πανέτοιμος να μας συστήσει ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Περνάς καλά;» και την υπογραφή του μοναδικού Γιώργου Θεοφάνους. Όπως λοιπόν καταλαβαίνουμε το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εξαιρετικό και φυσικά να αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά ο αγαπημένος συνθέτης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την ηχογράφηση στο στούντιο μαζί με τον καλλιτέχνη. ««ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ;»
Έρχεται σε λίγες μέρες το πρώτο μας τραγούδι με τον @giannisploutarchos @mrtpapanikolaou με την @panik_entertainment_group ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ…😂😂😂 Τα καλά πράγματα θέλουν δουλειά, πως να το κάνουμε όποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ είναι σίγουρο!» έγραψε ο συνθέτης στην ανάρτηση.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το τραγούδι δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει, όμως αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Όπως και ο ίδιος ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε, πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του με τον επιτυχημένο τραγουδιστή. Δες το απόσπασμα παρακάτω και θα καταλάβεις πως πρόκειται για μια δυνατή χημεία, άρα και συνεργασία!

Περνάς Καλά;: Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται με νέο τραγούδι

https://www.instagram.com/p/CFCGHqqlA2D/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024