211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Perder Control: Ελένη Φουρέιρα και Evangelia σε ένα νέο τραγούδι

Perder Control ελενη φουρειρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πρόκειται για την εκδοχή του «Φωτιά» στα ισπανικά. 

Η Evangelia και η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν το τραγούδι «Fotia» που έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί πολύ από το κοινό τους. Ήδη είναι ένα από τα hot hits της εποχής. Τώρα, λίγο αργότερα, μέσα από την Panik Records/Sony Music, μάς συστήνουν και την ισπανική εκδοχή του τραγουδιού με τίτλο «Perder Control».

Το τραγούδι έχει γραφτεί από την Evangelia, τον παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον παραγωγό Alexis Troy, ενώ οι Daniel González Sobrino και Daniela Blau δημιούργησαν τη νέα version, υπογράφοντας τον ισπανικό στίχο.

Την Ελένη Φουρέιρα τη σεζόν αυτή απολαμβάνουμε και σε ζωντανές εμφανίσεις ύστερα από χρόνια απουσίας και φυσικά αυτό αποτελεί ένα από τα hot νέα της σεζόν που φεύγει. Συγκεκριμένα, τη βλέπουμε στην πίστα του Teatro Music Hall μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Κακοσαίο, ένα σχήμα που πρωταγωνιστεί στη φετινή διασκέδαση της Αθήνας.

Δες παρακάτω το νέο ντουέτο της αγαπημένης σταρ με τη νεαρή τραγουδίστρια, που μόνο βέβαιο είναι πως και πάλι θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της.

Perder Control: Ελένη Φουρέιρα και Evangelia σε ένα νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024