211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέρασε Ο Καιρός: Ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει με νέο τραγούδι

Ο Βασίλης Καρράς χαμογελαστος στο νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα του δουλειά;

«Πέρασε ο Καιρός» θα είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας του Βασίλη Καρρά που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Ο τραγουδιστής επιστρέφει με νέα κυκλοφορία και το teaser μόλις κυκλοφόρησε για να μας δώσει μια μικρή γεύση από την επερχόμενη επιτυχία του.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά τιτλοφορείται «Πέρασε Ο Καιρός» και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες για να μας ταξιδέψει με το πηγαίο μέταλλο της φωνής του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση στις 2 Οκτωβρίου, από τον Sfera, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Παράλληλα, τον Βασίλη Καρρά θα δούμε αυτό τον χειμώνα στην πίστα της Ιεράς οδού με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, σχήμα που θα κάνει το πέρασμά του πρώτα από τη Θεσσαλονίκη. Μια συνεργασία που το μόνο βέβαιο είναι πως θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, προς το παρόν, για τη νέα κυκλοφορία του τραγουδιστή και αναμένουμε αυτήν με μεγάλη αγωνία. Δες παρακάτω το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε και πάρε μια γεύση από αυτή.

Πέρασε Ο Καιρός: Ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει με νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024