211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Πού θα εμφανιστεί για μια βραδιά;

Πέγκυ Ζήνα με κόκκινο μπουφάν
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη Θεσσαλονίκη επανέρχεται η Πέγκυ Ζήνα

Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των εμφανίσεών της με τον Γιάννη Πλούταρχο, στη Θεσσαλονίκη, η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει ξανά στην αγαπημένη της πόλη με μια guest βραδιά που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο χώρο του Barbarella.

Η μοναδική καλλιτέχνιδα θα υποδεχθεί το κοινό της πόλης στη σκηνή του «Barbarella Live Party», την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, παρέα με τους φίλους της Γιώργο Αξά και Δημήτρη Τικτόπουλο.

Παράλληλα, το καινούριο τραγούδι της με τον τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, έχει αναδειχθεί σε επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ φυσικά, προετοιμάζεται για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στην Αθήνα., αφού θα την δούμε στην πίστα του Fever με τον Νότη Σφακιανάκη. Μια συνεργασία που έχουμε δει να στέφεται με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν, και σύντομα θα δούμε ξανά! Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να γίνουν το απόλυτο δίδυμο στην αθηναϊκή διασκέδαση. Μέχρι τότε, μια και μοναδική εμφάνισή της έρχεται στη συμπρωτεύουσα για να κερδίσει το ενδιαφέρον μας!Δες παρακάτω την ανάρτηση στο Instagram για την επερχόμενη αυτή ανάρτηση της τραγουδίστριας μαζί με τους φίλους – καλλιτέχνες.

Πέγκυ Ζήνα | Πού θα εμφανιστεί για μια βραδιά;

https://www.instagram.com/p/Ba2S5DkHp-W/?taken-at=214725979

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024