211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Αυτό είναι το video clip της νέας επιτυχίας

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του teaser

H Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με το νέο της βίντεο κλιπ που αναμένεται αν κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Πρόσφατα, οι πρώτες backstage λήψεις από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν και τώρα το teaser του κλιπ κυκλοφόρησε μέσα από τα social media για να μας δώσει μια γεύση από αυτήν την επερχόμενη δουλειά.

Ο τίτλος του νέου αυτού τραγουδιού, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό είναι «Ο χρόνος», και η αγαπημένη τραγουδίστρια επιτέλους δίνει και εικόνα στην αγαπημένη αυτή επιτυχία.

Παράλληλα, αναμένουμε τη νέα σειρά εμφανίσεών της στην πίστα του fever, όπου θα συναντηθεί ξανά με τον Νότη Σφακιανάκη και θα μας χαρίσει μια μοναδική σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Οι δύο τραγουδιστές είχαν βρεθεί πριν λίγα χρόνια στη πίστα του Φωταέριο, από όπου μας είχαν χαρίσει μια μοναδική σεζόν και πλέον ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, αφού η χημεία τους ήταν εκπληκτική και οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό τους. Η νέα συνεργασία έρχεται δυναμικά λοιπόν και πάλι και το μόνο που απομένει πλέον είναι και η ανακοίνωση της επίσημης πρεμιέρας του σχήματος που αναμένουμε να πραγματοποιηθεί σύντομα. Μια δυναμική σεζόν έρχεται στην πόλη!

Πέγκυ Ζήνα: Αυτό είναι το video clip της νέας επιτυχίας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024