211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Παρασκήνια από το video clip για το καινούριο single «Ο Χρόνος»

η Πέγκυ Ζήνα καθετε και παιρνει τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από τα γυρίσματα

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με νέα δουλειά και ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι, «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Πρωταγωνιστές στο video clip είναι ένα ζευγάρι που το βλέπουμε σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ η τραγουδίστρια αναλαμβάνει το ρόλο του «αφηγητή» στην ιστορία τους. Τη σκηνοθεσία της νέας αυτής δουλειάς υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκε και στο προηγούμενο single που οπτικοποίησε, «Μου Λείπεις», ξεπερνώντας τα 15.000.000 προβολές στο YouTube. Η νέα επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και ήδη έχει κερδίσει την ένθερμη υποστήριξη και αγάπη του κοινού.

Τον φετινό χειμώνα, την τραγουδίστρια θα δούμε και πάλι στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη με τον οποίο την είχαμε δει στο παρελθόν στην πίστα του Φωταέριο. Φέτος, οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το μουσικό τους ραντεβού στην πίστα του Fever και αναμφίβολα θα αποτελέσουν και πάλι ένα από τα πιο καυτά δίδυμα της διασκέδασης στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που ανυπομονούμε να δούμε. Προς το παρόν, δες στιγμιότυπα από τη νέα δουλειά της.

 

Πέγκυ Ζήνα: Παρασκήνια από το video clip για το καινούριο single «Ο Χρόνος»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024