211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Μοιράζεται την αφίσα για τις επερχόμενες εμφανίσεις της

Πέγκυ Ζήνα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας πριν την πρεμιέρα

H Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμα μια φορά στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη για μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Barbarella. Η είδηση έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγες μέρες και η τραγουδίστρια έρχεται να παραλάβει τη σκυτάλη από την Άννα Βίσση που μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην πίστα αυτή, που μάλιστα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Η τραγουδίστρια θα κάνει την πρεμιέρα της την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, και έκτοτε θα χαρίζει τα πιο ανεβαστικά βράδια στη συμπρωτεύουσα. Οι εμφανίσεις της θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ενώ στη συνέχεια αναμένουμε να την δούμε και σε κάποια πίστα της Αθήνας φυσικά.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την αφίσα των εμφανίσεων αυτών μέσα από ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες των εμφανίσεων. Στη σκηνή θα την συνοδεύουν οι AU REVOIR. Mια νέα, μοναδική σειρά εμφανίσεων που έρχεται να ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη και τη διασκέδασή της! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που έρχεται πολύ σύντομα!

Πέγκυ Ζήνα: Μοιράζεται την αφίσα για τις επερχόμενες εμφανίσεις της

https://www.instagram.com/p/BqVSVDunIh0/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024